Conrad alan tarama,define,hazine avcısı,dedektörler,define dedektörü,altın arama dedektörü,altın arama,altın dedektörleri,dedektör fiyatları,gpr radar,define arama,dedektör,define cihazı,tek para,kiralık dedektör, yeraltı görüntüleme,dedektör kiralama

trakya dedektör About Us Thrace detector, metal detector in our country, researchers and users of groundwater was established to meet all the needs and requirements. Produced in different countries of today's best, most advanced technology and offers a taste of our valued customers the most advanced detectors. The detector technology, which closely follows the developments and innovations in the world, all of Thrace detector, pulse induction, VLF, magnetic sensor, such as Field Screening and GPR produced with the most advanced technology systems, 3D graphics, video, and the separation of different brands and models of metal detectors at the same time with the world , Turkey offers a market. Thrace Detector, Metal Detector Store, stocks a wide range of products, technologies in the most competitive prices to sell the highest policy, prepared in accordance with the most difficult field conditions, opportunities for private test track, after-sales service guarantee aims at leadership in the sector, and soon come to the fore. Policy The detector industry, primarily on customer satisfaction, working with the philosophy of 100% with the concept of quality, performance, and impeccable service in a fast, accurate, reliable and continuous to continue developing solutions. Technical Service We sell and import of all brands and models are backed by the detector detectors Thrace. Thrace detector, the detector chooses to make the sale of brands and models of commitment and diligence, after sales, experienced and qualified staff by offering a quick and appropriate solutions, technical service continues.

Conrad alan tarama,define,hazine avcısı,dedektörler,altın arama,altın dedektörleri,dedektör fiyatları,gpr radar,define arama,dedektör,define cihazı,tek para,kiralık dedektör, yeraltı görüntüleme,dedektör kiralama

Özgür KARAGÖZ Define

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Ana Sayfa    |    Hakkımızda    |    Hesap Bilgilerimiz    |    Forum     |    İletişim   

ürün detayı
Conrad Alan Tarama
trakya dedektör
metal define altın hazine
Conrad Alan Tarama

  

 

4,000 TL

 

 

DÜNYANIN EN GELİŞMİŞ ALAN TARAMA SİSTEMİ !!  "CE" KALİTE BELGELİ

 2000 metre alanda ve 10 metre derinlikte etkili alan tarama sistemi

Altın , Gümüş , Bakır , Bronz , Demir , Kurşun , Alüminyum , Mücevher , Boşluk ve Su arama modları ile en büyük yardımcınız CONRAD ALAN TARAMA.

Her türlü toprak yapısını analiz eder ve otomatik olarak sinyali dengeler. Basit kullanımı ile aramalarınızdaki tek ve en iyi yardımcınız Conrad Alan Tarama  2 Yıl servis garantili ve  5 yıl ücretli yedek parça garantilidir.

İyi bir alan tarama seçimi size doğrudan ve zahmetsiz olarak sonuca ulaştıracaktır. İyi bir seçim için CONRAD ALAN TARAMA. 

 

Dijital Frekans Sentezi: Altın,gümüş,bakır,bronz,demir,kurşun,alminyum ve elmas için bilgisayar kontrollü sabit sinyal ile inceleme yapar.

Capture Compare Hardware: Her türlü zemin yapısını analiz eder ve otomatik olarak sinyali ayarlar

Altın, gümüş, bronz, bakır, alminyum, kurşun, demir, su, boşluk ve serbest moda  yönelik programlar

Güç artırıcı içeren sinyal alıcı, hedef aralık kontrol – WCC % L çubuklar

Alıcı antenler insan derisindeki PH’tan kaynaklanan oksidasyondan erkilenmez  

TEKNİK ÖZELLİKLERİ

   

 

hakan aksoy
bayadır sahp olmak istediğim bir makinadırr fiyatlardan ve ödeme koşullarından bilgi verirseniz sevinirim şimdiden tşk ederim
Yönetim
Merhaba Hakan bey, ürüne belirli kredi kartlarına peşin fiyatına 6 taksit ile sahip olabilirsiniz diğer ödeme ayrıntıları için lütfen iletişime geçiniz.
kadir ardahanlı
conrad alan tarama ve rayfinder alan tarama cihazları arasında karar veremiyorum. çünkü conrad alan tarama için 2000m menzil ve 10m derinlik denilmesine rağmen 500m menzil ve 3 yada 4m derinlik verebilidğini söyleyen kullanıcılar var o yüzden karar veremiyorum.
Yönetim
Merhaba Kadir bey, alan taramalar hakkında kesin, net teknik veri ve bilgiler verebilmemiz mümkün değildir. Diyebileceğimiz alan taramalardan verim alabilmek tamamen kullanıcıya bağlıdır zaman içerisinde almış olduğu cihaz üzerinde kendi kullanımını geliştirip hatalarını en aza indirdiği an verim alınmaya başlanır. Alan taramalarda kesinlikle %100 her gösterdiği yerde aranılan malzeme çıkacak diye bir iddiada bulunmak söz konusu bile değildir alan taramalar manyetik duyarlı oldukları için başarı oranları kullanıcıya bağlıdır. Rayfinder ve Conrad alan tarama arasında seçim yapma hakkı size aittir biz eğitim konusunda üzerimize düşen görevi yerine getiriyoruz.
ashmil
merheba abi lotfan bene massage gundarin ke conrad cihazi elmas dan sura Mücevher arial bulir tasakorlar
Yönetim
Merhaba Ashmil bey, Alan taramaların arama menüsünde mücevher ve elmas arama özelliği bulunmaktadır ama arazide denemelerimiz olmamıştır elmas ve mücevher konusunda size net bir yanıt arazi denemelerimiz olmadığı için verememekteyiz.
emre korkmaz
kolay gelsin kargo aracılıgı ile teslim alabilirmiyim bu cıhazıı
ayhan atik
mrblr öncelikle koly gelsin.ben acıkca sizden öyle bir makina istyrumki bana derinliği ve görüntü verebilecek bir cihaz olmalı.bilmem nasıl desem acba varmı gercekten böyle bir cihaz.derinlik 10mt ytrli görüntüde nasıl bir sekil yada madde olarak ne oldunu sağlıklı bir seekilde bize yrdımcı olcak cihazınız vrmı.tabi bunu onayladınızmı gercekten.varsa fiyat nedir.tekrar kolay gelsin
Yönetim
Merhaba emre bey, Ürünü kargo aracılığı ile kapıda ödeme sistemi ile alabilirsiniz.
Yönetim
Merhaba Ayhan bey, net 10 metre derinlikteki bir metali size hiçbir cihaz metalin tam şeklini ve cinsini belirtmez saygılar.
Yorum Ekle
Adınız Soyadınız :
E-Posta Adresiniz :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :

 

 

 

 


 

                        

web tasarım 59